Edenic Bakery by Cristian Zamfir
Partea aceasta ni s-a părut cea mai grea. Nu am fost niciodată tipul de oameni care să știe să se „promoveze” singuri. Întotdeauna ne-am bazat pe faptul că produsele vorbesc pentru noi.
Această secțiune ar fi despre clasicul „utilizăm doar ingrediente naturale”, dar cred că ne-am săturat cu toții de fraza asta…așa că nu vrem să o folosim.
Aș vrea să vorbim despre ce înseamnă un desert.
În primul rand nu înseamnă doar zahăr. Înseamnă o experiență frumoasă, o avalanșă de arome și texturi, o încântare de la prima până la ultima linguriță, înseamnă bucuria de a savura, înseamnă încrederea de a mânca împreună cu cei dragi, mici și mari.
Știți emoția aceea de copil, când abia aștepți să îți desfaci cadourile?! Așa ne dorim să fie un tort…sa fie așteptat, să fie surprinzător, să fie încântător.
Să nu credeți că a fost ușor drumul până am obținut aceste reacții. Au fost cursuri foarte multe, au fost nopți de testări, au fost zile de așternut rețete pe foi, au fost prieteni și familia lăsați deoparte. Totul ne-a adus în acest punct, când suntem mândri de ce am realizat, când lăsăm o lacrimă să curgă la apariția unui feedback, când venim cu atât de mult drag la a doua casă – laboratorul nostru mic.
Dar ce înseamnă propriu-zis un tort realizat de Edenic Bakery? Înseamnă un tort entremet. Adică un tort realizat din mai multe straturi, cu gusturi, arome și texturi diferite, dar complementare. Menirea sa este să surprindă, să încânte, să cucerească.
Fiecare compoziție este gândită până la cel mai mic detaliu, testată în foarte multe variante. Chiar și așezarea straturilor participă la experiența finală.
Sperăm că v-am făcut curioși și vă veți lăsa simțurile mângâiate de torturile noastre!
EDENIC BAKERY & EVENTS SRL
RO 40651008
J40/2018/2019
Sediul:Bucuresti, Sector 6, Bulevardul 1 Mai, nr 19, Bloc C4, Scara 1, Ataj 6, Ap 28
Punct de lucru: Bucuresti, Sector 6, Strada Cimpoiului, nr 10